top of page
Sin título-3.jpg

CREMEM SANT BOI

TROBADA DE MALABARS DE FOC A SANT BOI

Com l'activitat dels malabars de foc no era molt coneguda, vam decidir fer una festa on ajuntar tots els grups de malabars possibles, una trobada de malabars de foc, el Cremem Sant Boi.
Tots sabíem que ens estàvem embolicant en una cosa  gran, que era el que nosaltres volíem fer, una trobada que donés per parlar, que la gent del municipi gaudis de l'espectacle de centenars de malabaristes i que es comencés a conèixer els malabars de foc, però ja estàvem decidits a donar-ho tot perquè la primera edició de la trobada sortís rodona per veure si podríem seguir fent-la any rere any.
En finalitzar la primera edició vam fer una reunió per fer una valoració general del que havia sigut la primera trobada de malabars de foc a Sant Boi del Llobregat, el Cremem Sant Boi. Tots vam estar d'acord en el fet que havia estat un èxit i havia superat en creus les nostres expectatives. Tant per la part dels participants com l'acolliment de l'esdeveniment per part dels veïns. A la primera edició van participar gairebé 200 persones més unes 250 que hi va haver de públic.

-Primera edició - 15 Desembre 2012
-Segona edició - 23 Novembre 2013
-Tercera edició - 25 Octubre 2014
-Quarta edició - 10 Octubre 2015
-Cinquena edició - 15 Octubre 2016
-Sisena edició - 28 Octubre 2017

-Setena edició - SUMMER EDITION  - 9 Juny 2018

-Vuitena edició - NOVEMBRE 2019

bottom of page