top of page

1r Premi - Val 30€ quota socis.
2n Premi - Val 20€ quota socis.
3r Premi - Val 10€ quota socis.

 

Premi de consolació 
Una puta melda.

 

PREMIS

Aquesta segona edició del joc, hem volgut evolucionar una mica, així que us explicarem com funcionarà aquesta edició. NO TENIU QUE UTILITZAR EL VOSTRE COMPTE D'INSTAGRAM, SINO EL DEL JOC (més endevant us direm l'usuari i la pass).

PROVES

Hi hauràn proves que haureu de superar penjant arxius audiovisuals al compte d'instagram d'spamúsics. Cada prova es valorarà individualment i les millors proves obtindran X punts. Per anar pujant el rànquing, haureu de guanyar el major nombre de proves possibles sent el més originals possible.

HABILITATS

En aquesta edició volem afegir novetats, encara estem pensant aquesta part.

 

PROVES

Enguany obrirem un formulari per a que proposeu totes les proves que vulgueu! A més idees, millor ens ho passarem! Enguany també participarem els organitzadors.

ORGANITZACIÓ

Les proves seràn notificades a traves del compte d'instagram (Que tindreu que tenir seguit desde el vostre compte personal) i també pel grup de whatsapp d'Spamúsics. Allà també notificarem la data d'inici i la data límit per penjar la prova.

Durant el joc aniràn sortint dubtes, ens podreu preguntar sense cap problema.

ARXIUS AMB DATA

Enguany volem que tots els arxius siguin actuals, per això a totes les fotos i vídeos de les proves tindran que ser totalment actuals, fets expressament per al joc.

*En cap moment es difondràn els arxius del joc publicament. 

REGISTRE

Registrat correctament.

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Es muy sencillo.

bottom of page